Als je meer wilt zien van Israël naast de talloze bekende highlights en ook iets mee wilt krijgen van het leven buiten de grote steden en de bekende plaatsen, kun je kiezen voor een fly-drive met overnachtingen in kibboets hotels. Het woord “hotel” is overigens bij de meeste kibboetsiem niet de juiste omschrijving, eerder is vaak sprake van holiday villages of zogenaamde country lodgings (de wat eenvoudigere en dus goedkopere variant). Zo maak je in de meest authentieke vorm kennis met de persoonlijke service en gastvrijheid van Israël.
Als je verblijft in een kibboets, logeer je niet aan een levendige boulevard of in het centrum van de stad, maar vrijwel altijd in een prachtige natuurlijke omgeving. De kibboetsiem worden vaak door veel groen en landelijk natuurschoon omgeven. Omdat ze verspreid door het land liggen, met elk hun eigen karakter, lenen deze accommodaties zich bij uitstek om je eigen interessante fly-drive samen te stellen. Uiteraard zijn we je daarbij graag behulpzaam.

In samenwerking met de Kibbutz Hotel Chain stelden wij deze fly-drive samen. Je verblijft tijdens de reis in diverse landelijke kibboets country lodgings in de aangegeven regio’s. Na boeking bepaalt de Kibbutz Hotel Chain in welke kibboets country lodgings je verblijft, dit hoor je binnen 24 uur na reservering.

Tijdens deze fly-drive bezoek je de meest interessante bezienswaardigheden. Je begint in Jeruzalem. Aansluitend via de Dode Zee en de Jordaanvallei naar het Meer van Galilea. Tenslotte via de westkust naar het bruisende Tel Aviv.

Hoogtepunten

Tel Aviv
Jaffa
Caesarea
Haifa
Akko
Nazareth
Tiberias
Golanhoogte
Jordaanvallei
Dode Zee
Massada
Jeruzalem

Vluchtinformatie

Je vliegt naar Tel Aviv en v.v.

Autohuur

Bij 2-3 personen is de inbegrepen auto een Hyundai i20 of i25 (of vergelijkbaar), bij 4-5 personen een Mazda 3 (of vergelijkbaar). Je haalt de auto op bij aankomst op de luchthaven en levert hem weer in op de luchthaven voorafgaand aan de terugvlucht. Je dient ter plaatse eenmalig een bedrag van USD 39 te betalen voor het ophalen van de auto op de luchthaven. Je hebt een creditcard nodig met ruim voldoende saldo. Zonder deze creditcard is autohuur niet mogelijk.

Goed om te weten

Deze reis is uitsluitend boekbaar vanaf 2 personen.
Je verblijft in de genoemde regio’s of in de omgeving van de genoemde steden.
Omdat er in de directe omgeving van Tel Aviv geen kibboets country lodgings zijn, kan het voorkomen dat je in Tel Aviv in een 3* hotel overnacht

• Indien één van de genoemde accommodaties niet beschikbaar is, bieden wij je een alternatieve accommodatie aan. Je wordt hierover in dat geval door ons zo spoedig mogelijk geïnformeerd.
• Je kunt de reis verlengen met elke accommodatie in Israël op deze website. Hiervoor kun je contact opnemen met onze reserveringsafdeling via e-mail of telefonisch.
• Wijzigingen in het genoemde programma voorbehouden.
• Wil je een afwijkend programma? Een ander hotel? Een andere route? Een afwijkende reisduur? Geen enkel probleem. Keuze te over. Wij helpen je graag bij het helemaal op maat samenstellen van je eigen fly-drive.

.

Inclusief

Retourvlucht Tel Aviv
Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag
7 overnachtingen in een standaard kamer op basis van logies/ontbijt
7 dagen huurauto als omschreven
Diensten van onze lokale agent in Israël